El PasBus del Vendrell multiplica els usuaris i millora el servei

21/09/2021 - 16:55h

El bus a demanda ha passat en el primer any de funcionament dels 300 usuaris mensuals als 1.400

Fa gairebé un any que al municipi del Vendrell va entrar en funcionament el PasBus, el servei de transport públic en bus a la demanda, i des de llavors el creixement d’usuaris del servei ha estat cada vegada més important.

El regidor de Transport, Rubén Gràcia, ha fet aquest dimarts un balanç molt positiu d’aquest model, que arrencava els primers mesos amb una mitjana de 300 viatgers mensuals i que durant el passat mes d’agost va arribar a superar els 1.400 usuaris. Així doncs, el servei ha gairebé quintuplicat la xifra d’usuaris.

Josep Sivill, gerent de l’empresa Autocars del Penedès, que és l’encarregada de la gestió del Pas Bus, ha confirmat l’èxit d’aquest servei i ha explicat que properament s’incorporaran diverses correccions per adaptar-se encara més a les necessitats dels usuaris i oferir així un servei més eficient.

Després de gairebé aquest primer any de funcionament, es conclou que, principalment, el bus a la demanda és utilitzat pels viatgers per necessitats relacionades amb la feina, els estudis, les visites mèdiques o per anar a comprar al centre del municipi.

L’estació d’autobusos i l’Hospital del Vendrell són els dos punts que capitalitzen la majoria de viatges dels usuaris, que majoritàriament provenen de parades allunyades del centre com les de Mas Borràs, els Masos II, la Muntanyeta, l’Oasis o el Càmping Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris