Gelida estrena el FonTapa, una activitat que vincula el turisme i la gastronomia

15/09/2021 - 17:58h

La proposta es posa en marxa el pròxim divendres i compta amb la implicació de 18 establiments que oferiran tapes i begudes a 3 euros

Gelida estrena avui divendres la primera edició del FonTapa, un esdeveniment turístic per gaudir de la gastronomia del municipi, que compta amb la amb la participació de 18 establiments de restauració gelidencs, cadascun aportant les seves especialitats culinàries.

La iniciativa FonTapa consisteix a oferir als clients els divendres, dissabtes i diumenges, fins el 17 d’octubre, una tapa juntament amb una beguda per un preu de 3 euros. El fil conductor de cada proposta són les fonts de Gelida, i a cada tapa que s’ha elaborat se li ha donar el nom d’una de les fonts del municipi.

Les persones que facin la degustació de les tapes rebran un llibret que cada establiment segellarà quan s’hi faci una consumició i on podran votar aquella que més els hagi agradat. Un cop reunits 5 segells diferents, es podrà entrar en un sorteig d’un sopar per a 2 persones en un dels establiments participants.

Tal com han explicat des de l’Ajuntament, aquest projecte -que inicialment s’havia de posar en marxa l’any passat-, és una proposta turística per donar a conèixer la gastronomia local, però també, per descobrir l’entorn natural. Per això, el llibret del FonTapa també mostra les fonts del municipi, que es podran visitar a partir de senders i rutes que recorren les muntanyes i les vinyes del territori.

Concurs d’Instagram

A més, a través d’aquesta iniciativa també es podrà participar en un concurs d’Instagram en què es podran obtenir obsequis relacionats amb experiències turístiques o del comerç local. Els participants hauran d’etiquetar una fotografia amb els hashtags #FonTapa21; #gelidahasdepujarhi; #mouteambrodalies i seguir el perfil @gelidaturisme.

La persona guanyadora podrà gaudir d’una ruta enoturística de Gelida per a dues persones i un val de compra a les botigues de Gelida per valor de 20 euros. El segon premi constarà d’una ruta enoturística de Gelida per a dues persones. I el tercer premi serà un val de compra a les botigues de Gelida per valor de 20 euros.

Des del consistori gelidenc han apuntat que la idea de l’esdeveniment turístic està plantejada “respectant al màxim totes les normatives i mesures de seguretat decretades”, i com les propostes gastronòmiques es podran degustar a cada establiment participant, no es generaran aglomeracions de persones que n’impedeixin el seu desenvolupament.

També et pot interessar

Comentaris