Confirmada la mort del pare que va matar el seu fill de dos anys

ACN
15/09/2021 - 15:53h

Un jutjat del Prat de Llobregat ha identificat el cadàver trobat a prop de l’aeroport com el de Martín Ezequiel Álvarez

El Jutjat d’instrucció número 1 del Prat de Llobregat, en funcions de guàrdia, ha procedit aquest dimecres a la tarda a fer l’aixecament de cadàver del cos d’un home localitzat prop de l’aeroport.

La comitiva judicial, conformada per la jutgessa de guàrdia, el lletrat de l’administració de justícia, la fiscal i el forense, han anat fins el lloc on es trobava el cos que ha estat plenament identificat com el de l’home acusat de la mort del seu fill de 2 anys en un hotel de Barcelona el passat mes d’agost i que s’havia traslladat a viure al Vendrell en el procés de separació de la seva exparella i mare del petit.

El cadàver s’ha trobat en una zona boscosa entre Barcelona i el Prat de Llobregat.


Els Mossos d’Esquadra han treballat des del primer moment amb la hipòtesi que fos el pare del petit Leo i s’han esperat als resultats de les proves dactiloscòpiques que, finalment, han permès conèixer la seva identitat, ja que no portava documentació.

Els fets van passar la nit del 24 d’agost, quan l’home hauria asfixiat el seu fill. Estava en procés de separació de la mare de la víctima.

Després va fugir de l’hotel i els Mossos el busquen des de llavors.

També et pot interessar

Comentaris