Primers moviments al Vendrell per a la peatonalització de les Quatre Fonts

La cantonada del carrer Quatre Fonts amb el de l’Om al centre del Vendrell. (Foto: Ajuntament)
14/09/2021 - 21:00h

Aquest dimecres s’inicien els treballs previs de senyalització i canvis de circulació abans de les obres

L’Ajuntament del Vendrell durà a terme a partir d’aquest dimecres els treballs previs de senyalització i els canvis de circulació necessaris per poder iniciar, d’aquí a pocs dies, les obres per a la conversió en zona de vianants del carrer de les Quatre Fonts i el carrer de l’Om, en aquest cas fins al carrer de la Cometa; així com del Pont de França.

Unes obres que, segons el consistori vendrellenc, també permetran la millora de les infraestructures i serveis públics d’aquests carrers.

En concret, la previsió dels treballs és la següent:

Aquest dimecres, dia 15, s’instal·laran les casetes d’obra a la Riera de la Bisbal entre el pont de França i el pont Nou. A més, es tallarà el trànsit de vehicles pel carrer de la Muralla amb el carrer de l’Om durant 3 mesos, a partir d’aquest dimecres i també dijous.

Mentre d’allargui aquesta situació hi haurà accés restringit per a veïns mitjançant el carrer Carnisseria, s’invertirà la circulació pel carrer Muralla davant la impossibilitat d’habilitar-lo doble sentit, s’invertirà el carrer Puig i Llagostera per desviar-hi tot el trànsit procedent del carrer Santa Anna i s’habilita un tram del carrer de la Font de la Menya en doble sentit.

A més, es limitarà l’accés als carrers Nou i Om i s’habilitarà en els dos sentits de circulació només per a veïns.

Aquest dimecres també es retirarà tota la senyalització i pilones ubicades a les Quatre Fonts.

Pel que fa a aquest dijous dia 16, es pintarà la parada de bus i s’habilitarà l’espai per traslladar els contenidors a la Riera de la Bisbal, al costat del Gimnàs Record. També s’anul·laran els estacionaments del costat de la Riera.  

Finalment, de cara a la setmana que ve, dilluns dia 20 s’invertirà el trànsit per l’avinguda Catalunya i es faran les modificacions de pintura necessàries a aquest efecte. A més, es prohibirà l’estacionament i es tallarà el trànsit del carrer per pintar i senyalitzar.

Serà l’endemà dimarts, quan s’hagi finalitzat les tasques de pintura, que es tallarà definitivament al trànsit el pont de França.

També et pot interessar

Comentaris