El CAP de Gelida recupera pediatria i amplia horaris d’atenció presencial

09/09/2021 - 19:00h

El consistori gelidenc treballa ara per recuperar l’atenció presencial al centre en horari de matí i tarda de dilluns a divendres

El CatSalut ha comunicat que a partir del dia 27 de setembre el CAP Gelida ampliarà l’atenció presencial i reobrirà el servei de pediatria al municipi. Així, el centre sanitari obrirà de dilluns i dimecres de 8 a 20 h, i dimarts, dijous i divendres de 8 a 15 h per atendre visites concertades de medicina, infermeria i les analítiques que els professionals demanin per als seus pacients. També es reobre l’atenció pediàtrica els matins de dilluns, dimecres i divendres, de 8 a 15 h.

L’Ajuntament celebra que les reiterades queixes i insistència per part del consistori, en diferents reunions, hagin portat al Departament de Salut de la Generalitat a prendre aquesta decisió, que “significarà una millora important en l’atenció sanitària al nostre municipi i el retorn de part dels drets que tenen els gelidencs i gelidenques”, han assegurat.

Des de l’Ajuntament se seguirà reclamant i insistint en la necessitat d’oferir atenció presencial al municipi tots els dies de la setmana, en horari de matí i tarda, i recuperar definitivament tots els serveis que oferia el CAP abans de la pandèmia i “millorar-los en tot allò que sigui possible”, han assegurat des de l’Ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris