L’Hospital de Vilafranca torna a estar lliure de Covid-19

Imatge de Jose Paredes
09/09/2021 - 15:34h

El centre sanitari no té aquest dijous cap ingressat per aquest malaltia ni tampoc s’ha hagut de lamentar cap defunció

Pel que fa a l’atenció sanitària als hospitals, el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf ha informat aquest dijous que el centre de Vilafranca no té, després de diversos mesos, cap ingressat per Covid-19, mentre que en l’informe de dilluns n’hi havia cinc.

Als centres sanitaris del Garraf també s’han reduït els ingressats en quatre dies, passant de 14 a 9, però malauradament s’han hagut de lamentar dues víctimes mortals per aquesta malaltia.

Per la seva banda, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès es manté des de fa tres setmanes sense defuncions per Covid.

En el cas de l’Hospital del Vendrell, hi ha quatre ingressats per Covid-19, tampoc s’ha lamentat cap defunció i hi ha cinc treballadors de baixa per temes relacionats amb la malaltia.

La millora de les dades ha fet que a l’Hospital de Vilafranca, i també als del Garraf, es relaxin una mica les mesures d’acompanyament als malalts. Així, a partir d’ara, es torna a permetre l’entrada d’una persona acompanyant per pacient, que sempre serà la mateixa i la designarà el propi pacient si és possible. És recomanable que tingui la pauta de vacunació Covid complerta.

L’acompanyant haurà de signar un document d’autoresponsabilitat en el compliment de les normes i haurà d’anar identificat amb una targeta, que es recollirà a informació.

Aquest nou circuit no modifica el procediment d’informació a familiars per part del personal assistencial, així com la identificació de l’interlocutor de la família.

També et pot interessar

Comentaris