Un jove, detingut i en un centre de menors per l’agressió sexual de Vilafranca

El punt lila de la zona esportiva que es va activar amb l’agressió. FOTO: la Fatxenda
02/09/2021 - 11:18h

Els fets van succeir la matinada de diumenge a la zona esportiva i l’endemà la policia ja va detenir-lo perquè l’agredida, també menor d’edat, el coneixia

La matinada de diumenge dia 29 a dilluns dia 30, concretament a les 00.30h, es va produir una agressió masclista a la zona esportiva de Vilafranca, a l’exterior del recinte del concert.

Segons expliquen els Mossos, tant víctima com agressor són menors d’edat i per això no es poden donar més detalls del succés, però sí que han explicat que l’endemà dels fets, o sigui dilluns dia 30, es va detenir l’agressor perquè la noia el coneixia i, per tant, el va poder denunciar amb identificació inclosa.

La recerca del noi i posterior detenció es va fer entre Mossos d’Esquadra i Policia Local i el jove va ingressar a un centre de menors.

Segons explica l’Ajuntament la nit de l’agressió immediatament es va activar el protocol per l’abordatge de les agressions sexistes i lgtbifòbiques en espais públics i festius, que, segons el consistori, va funcionar de forma correcta.

El consistori va oferir tot el suport necessari a la víctima, alhora que el grup Gertrudis, que estava ja acabant el concert, va condemnar enèrgicament qualsevol agressió.

A més a més, administradors i ajuntament van llegir un manifest el dia 31 d’agost a la plaça de la Vila, tot just abans de la jornada de lluïment dels balls i l’Assemblea Feminista La Ruda ha convocat una manifestació de rebuig als fets per aquest dissabte a les 20h a la plaça de la Vila de Vilafranca, al mateix temps que ha ofert tot el seu suport a les víctimes de les agressions masclistes.

També et pot interessar

Comentaris