Agressió masclista a Vilafranca

Imatge d’arxiu de la presentació del punt lila per la festa major de Vilafranca
30/08/2021 - 09:20h

L’Ajuntament ha activat la matinada d’aquest diumenge el protocol per l’abordatge de les agressions sexistes i lgtbifòbiques

La matinada d’aquest diumenge, a les 00.30h, s’ha produït una agressió masclista a la zona esportiva de Vilafranca, a l’exterior del recinte del concert. 

Segons explica l’Ajuntament, immediatament s’ha activat el protocol per l’abordatge de les agressions sexistes i lgtbifòbiques en espais públics i festius, que, segons el consistori, ha funcionat de manera correcta.

S’ha ofert tot el suport necessari a la víctima, alhora que el grup Gertrudis va condemnar enèrgicament el fet al final del concert, manifestant el rebuig a aquest i a qualsevol altre tipus de violència.

Tal com preveu el protocol, els cossos de seguretat estan investigant el cas per adoptar les mesures que siguin oportunes.

Les agressions sexuals són una de les formes de violència masclista, que atempta contra la llibertat i dignitat de les persones i que degrada a les dones que ho pateixen i a la ciutadania en general. Es un problema molt greu que la nostra societat no pot deixar silenciat.

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès denuncia i rebutja totes les formes de violència masclista i continuarà treballant per a eradicar aquesta xacra. 

Així mateix, mostra el seu total recolzament a la víctima.

També et pot interessar

Comentaris