Sant Fèlix tindrà, com a mínim, pilars de 5 de Verds, Vella, Joves i Jove

Presentació dels actes i el nou marxandatge de la festa major dels Verds
18/08/2021 - 20:04h

Els Castellers de Vilafranca estan pendents de les autoritats sanitàries per saber si podran fer també un castell

Incògnita fins a gairebé l’últim moment de quins actes castellers hi haurà per festa major de Vilafranca. Els Castellers de Vilafranca han explicat aquesta setmana que, com a mínim, per Sant Fèlix hi haurà un pilar de 5 d’ells mateixos, de la Colla Vella de Xiquets de Valls, de la Colla Joves Xiquets de Valls i de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que són les mateixes que havien d’actuar el dia 30 d’agost del 2020.

El cap de colla dels Verds, Sisco Benet, ha apuntat que estan pendents de la normativa i de les autoritats sanitàries per saber si, finalment, podran fer també un castell, cosa que veu “difícil, però no impossible”. Benet diu que “Vilafranca és la plaça més castellera i, per tant, lluitarem fins a l’últim moment per poder fer alguna cosa més que un castell”.

El que ja ha avançat és el que el dia 30 hi haurà la plaça de la Vila tancada i només podran accedir-hi castellers de cada colla, asseguts, inscrits prèviament i amb distància de seguretat.

El dia 29 es farà també un acte casteller simbòlic, amb plaça tancada, amb pilars de les colles de castells locals i també dels Falcons de Vilafranca.

Marxandatge casteller
Per altra banda els Castellers de Vilafranca han presentat uns productes nous de marxandatge. Primerament una col·lecció de joies castelleres, dissenyada per Jordi Masó, amb penjolls, arracades i un pin tipus insígnia. A més a més, també hi ha noves samarretes verdes.
Tot això es pot comprar a la botigueta dels Verds que estarà oberta els dies 26, 27 i 28 a la tarda, de 17h a 20h, i els dies 29, 30, 31 i 1 de setembre de 10 a 12h i de 18h a 20h.

També et pot interessar

Comentaris