Festa major sonada a Guardiola amb noms com Lildami, The Penguins o l’humor de Pep Plaza

Els A Grup Vocal actuen dissabte
06/08/2021 - 16:00h

Els aforaments de tots els actes seran limitats i caldrà fer una inscripció prèvia a través del web municipal

Aquest cap de setmana comença la festa major de Guardiola de Font-rubí que porta noms de primera línia com Lildami, The Penguins, A Grup Vocal o l’orquestra Maravella. Si bé els actes comencen avui el gruix més important tindrà lloc el següent cap de setmana, coincidint amb la festivitat de l’Assumpció de la Mare de Déu.

El primer dels actes serà aquest divendres amb una caminada popular (21.30h Pista poliesportiva). Per dissabte s’han preparat tres actes, tots al vespre. L’espectacle de foc de petits i mitjans (21.30h Camp de futbol); l’espectacle de foc amb Diables i la Serpent del Castellot (22h Camp de futbol) i el concert amb el A Grup Vocal (23h. Pista poliesportiva), un cor resident al programa Tu Cara Me Suena d’Antena3 i Operación Triunfo de La 1 de RTVE. Finalistes als concursos Oh Happy Day de TV3 i Acapela del canal #0 de Movistar+, A Grup Vocal ha participat també al concurs de talents de Gestmusic per TVE Insuperables i ha estat el cor de la gala dels Premis Max de les Arts Escèniques l’any 2015.

Per diumenge i durant tot el dia es farà una visita a les capelles de Font-rubí (vegeu al final d’aquesta notícia). Al vespre, Cavajazz amb Velve Candles (21h Pista poliesportiva).
Els actes continuaran la setmana vinent que començaran el divendres 13 d’agost amb la presentació de la nova imatge de l’Espai Jove “La Barraca” (18h davant el Centre Jove) i el concert destacat de Lildami (23h Pista poliesportiva).

Els actes del segon cap de setmana de festa major començaran el dissabte 14 d’agost al matí quan es farà una Mostra de cultura popular i tradicional de Font-rubí (11h Pista poliesportiva). A la tarda, el Campionat de Truc (16h Centre Recreatiu “La Cooperativa”) i al vespre els parlaments i el pregó de festa major a càrrec d’Eva Lluch i David Bueno, la doctora i l’infermer del municipi (22h Pista poliesportiva). Tot seguit, versots diabòlics. Pel diumenge, 15 d’agost, després de la missa i el concert de la coral (11.30h) tindrà lloc l’espectacle infantil amb el grup The Penguins (11.30h Pista poliesportiva). A la tarda, havaneres amb Serra de Marina (19h Piscina municipal) i el concert d’Abba The New Experience (23h Pista poliesportiva).

Els actes de dilluns 16 arrencaran de bon matí (9.30h Pista poliesportiva) amb el 7è Concurs de Mataconills i la 8a Gimcana tractorista infantil (11h Pistes de tennis, Parc de la Sitjota). Aquest dia acabarà amb el teatre d’humor de Pep Plaza amb l’espectacle I ara què més? (23h Pista poliesportiva).

El darrer dia de festa major serà el dimarts 17 d’agost, que arrencarà amb la Gimdana infantil i juvenil (11h Piscina municipal). Per acabar la festa tindrà lloc el tradicional concert de festa major amb l’orquestra Maravella (19.30h Pista poliesportiva), el concert Festa del Cava i la traca que posarà punt final a la festa major 2021.

L’aforament a tots els actes serà limitat i caldrà fer una inscripció prèvia per tots a través del web municipal www.font-rubi.cat.

També et pot interessar

Comentaris