El Govern destinarà 18 MEUR anuals per a les bonificacions de la C-32

05/08/2021 - 17:20h

En el tram entre Sitges i El Vendrell podran arribar fins al 70% de bonificació

El Govern va aprovar dimarts la modificació de la concessió de la C-32 Castelldefels-Sitges-Vendrell per a les bonificacions que s’aplicaran a partir del pròxim 1 de setembre després de l’acord entre l’Executiu i les administracions locals en el marc de la Taula de Mobilitat del Penedès. L’Executiu hi destinarà 18 MEUR anuals. Els descomptes seran del 40% en el tram Castelldefels-Sitges (barrera Vallcarca) i del 70% en Sitges-Vendrell (barreres troncal i lateral de Cubelles i accés de Calafell) i s’aplicarà als vehicles lleugers de quatre rodes, de dilluns a divendres no festius.

Així, segons ha explicat la Generalitat, s’afavoreixen els desplaçaments per raons de mobilitat obligada i els que tenen origen o destí en el territori.
Aquests descomptes s’aplicaran a partir del primer viatge, per als desplaçaments d’anada i tornada en un mateix dia natural en el mateix origen i destí, amb un límit de 4 trànsits diaris (2 viatges d’anada i tornada). Queden exclosos els moviments amb origen o destí a l’AP-7 Sud, atès que són moviments de llarg recorregut o que tenen un origen o destí fora de l’àmbit de l’autopista C-32.

Per beneficiar-se de les noves bonificacions, cal inscriure’s prèviament al web www.autopistas.com –la inscripció és gratuïta i estarà operativa a partir de demà, 4 d’agost– i utilitzar un sistema de pagament dinàmic o telepeatge (sistema VIA T) o l’aplicació gratuïta Awai.
Aquests descomptes es complementen amb les bonificacions per a vehicles ecològics, vehicles d’alta ocupació i els descomptes pel tancat virtual del tram Sitges-el Vendrell, amb un màxim de descompte acumulat del 75 %.

També et pot interessar

Comentaris