Darrer pas per a la redacció del projecte de construcció i rehabilitació de la fassina

04/08/2021 - 18:00h

Aquest dilluns l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat el contracte per a la redacció del projecte geotècnic

La Junta de Govern del 2 d’agost ha aprovat, a petició de la Regidoria d’Urbanisme, contractar l’empresa Geotec, estudis geotècnics i mediambientals SL, per un import de 1.455,20€, per a la redacció del projecte geotècnic de la fassina, concretament per a la rehabilitació de la torre de la fassina. Aquest projecte consta de sondeigs, extracció i estudi de mostres representatives del subsòl i diferents assajos, amb l’objectiu de definir les condicions i el comportament del terreny en què s’han de dur a terme les obres.

L’alcaldessa i responsable de l’àrea d’Urbanisme, Agnès Ferré, ha explicat que “aquest estudi és el pas previ per poder licitar la redacció del projecte de construcció d’espais per a la brigada municipal i la rehabilitació de la torre de la fassina”.

L’any 2019 l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès va adquirir la finca ubicada al carrer Barcelona, números 7, 11 i 13 amb l’objectiu d’utilitzar l’espai com a magatzem municipal i destinar la torre de la fassina –que té 15 metres d’alçada- a la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès (Bous) perquè sigui emprada com a local d’assaig. El passat mes de febrer es van dur a terme les obres d’enderroc de les edificacions, a excepció de la torre, una edificació de 15 metres d’altura que sobresurt del perfil del nucli urbà de la Bisbal i que ja forma part de l’skyline del municipi.

També et pot interessar

Comentaris