La Bisbal contracta vigilància nocturna per a tot el terme municipal aquest mes d’agost

04/08/2021 - 11:00h

Es volen evitar els actes vandàlics, l’incivisme i l’incompliment de les normes de prevenció de la COVID-19 en tot el municipi

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, a través de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, ha contractat l’empresa Phoenix Vigilancia y Seguridad SA perquè efectuï el servei de vigilància nocturna durant el mes d’agost a tot el terme municipal i a les instal·lacions de la piscina municipal.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “es volen evitar o, si és el cas, denunciar als Mossos d’Esquadra, els actes vandàlics, l’incivisme i l’incompliment de les normes de prevenció per la COVID-19 en tot el municipi, tant al nucli com als barris o urbanitzacions”. Quant a la vigilància de la piscina municipal, Ferré ha explicat que “les instal·lacions han patit incivisme i vandalisme diverses nits d’aquest estiu i volem acabar amb aquesta problemàtica”.

Les rondes nocturnes es duran a terme durant tot el mes d’agost i el cost d’aquest servei ascendeix a 5.401,44€. A més, també s’ha contractat l’empresa per al control de l’aforament i el compliment de la normativa vigent per la COVID-19 durant la celebració de diversos actes de la Festa Major, que se celebrarà del 12 al 17 d’agost. El preu d’aquesta contractació ascendeix a 528,53€.

També et pot interessar

Comentaris