Presentat del procés de debat públic del pla d’usos de Can Guineu

02/08/2021 - 18:00h

El procés participatiu arrencarà per Fires i tindrà diferents fases de participació

El Pati de Can Guineu va acollir dimecres al vespre la presentació del procés de debat públic del pla d’usos de Can Guineu. Un acte que va aplegar a més d’una cinquantena de sadurninencs i sadurninenques, regidors i regidores i una gran representació de les entitats del municipi, i que va comptar amb la participació de l’alcalde Josep Maria Ribas; el regidor de Participació Ciutadana, Pere Vernet; la tècnica del servei, Montse Parra i representants de l’empresa E1Dos Dinamització social, encarregats del procés participatiu.

L’alcalde va fer una petita pinzellada sobre la història de Can Guineu, un edifici històric que va ser adquirit per l’Ajuntament a finals del 2018 i que està estretament lligat amb la història del municipi i amb la Fassina.
Pere Vernet, per la seva banda, va explicar la voluntat de Govern de crear un procés Participatiu per decidir els usos de la casa pairal -un compromís adquirit després de la compra de l’immoble- i va recordar que serà un procés pausat que arrencarà per Fires.

Finalment, tant la tècnica de Participació Ciutadana com la mateixa empresa encarregada del procés, van explicar els tempos, que arrencaran per Fires i s’allargaran fins als volts de Sant Jordi amb diferents fases de participació i on es busquen les principals festivitats del municipi -Fires, Cavatast, Festa Major i Sant Jordi- per aplegar a un nombre més gran de gent.

A partir del setembre, tota la informació es publicarà a www.santsadurni.cat i començarà la primera fase del projecte.

Després de la presentació, el Pati de Can Guineu va acollir el concert de “El so de les caves” amb la soprano Laura Obradors, el tenor Carles Ortiz, la mezzo Assumpta Cumí i el pianista Eduard Sáez.

També et pot interessar

Comentaris