Greu incident amb un vigilant de nit de Sant Martí Sarroca

29/07/2021 - 11:24h

El vigilant, l’agressor i un mosso d’esquadra van acabar a l’hospital

Dilluns el municipi de Sant Martí Sarroca va viure un incident greu quan l’agent municipal que feia el torn de nit va rebre l’avís que un individu havia agredit uns nens. Quan va localitzar el pressumpte agressor es van presentar dues persones que li recriminaven l’agressió i es va iniciar una baralla en què va intercedir el vigilant, que va resultar agredit.

Com a conseqüència va procedir a la detenció de l’agressor emmanillant-lo tot i que va fugir camp a través. El vigilant per perseguir-lo fins que es va llançar per un barranc. Els Mossos d’Esquadra van poder detenir-lo poc després tot i que l’individu va ferir un dels agents i va trencar el vidre del cotxe patrulla. Tant l’agressor, el vigilant com el mosso van acabar a l’hospital i, posteriorment, va ser presentada la corresponent denúncia a comissària dels Mossos.

Des de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca s’ha volgut fer un reconeixement públic a la complicada feina dels tres vigilants municipals que configuren la plantilla del municipi, especialment a la nit, una feina que no seria tant dificultosa si entre tots ens comportéssim respectuosament com a societat.

També et pot interessar

Comentaris