Els allotjaments Inglada Via de Vilafranca reben els seus primers usuaris

Avatar
27/07/2021 - 19:00h

Són uns habitatges destinats a majors de 65 anys que mantenen la seva autonomia personal

Els allotjaments Inglada Via de Vilafranca per a persones majors de 65 anys han acollit aquests dies els seus primers usuaris. Dels 16 apartaments disponibles, 5 ja han estat contractats i són 6 les persones que ja estan gaudint dels espais i serveis sense barreres arquitectòniques i amb un sistema de comunicació i alarma les 24 hores del dia.


A més, els usuaris d’aquest espai també tenen accés a espais comuns, servei de recepció i suport personal les 24 hores del dia i a altres serveis com el repàs de neteja diària del bany, fer els llits, recollida diària d’escombraries, rentat de la roba del llit, utilització lliure de la bugaderia, sessions de fisioteràpia grupal, activitats d’estimulació de les funcions cognitives o tallers setmanals de manualitats i activitats lúdiques. També disposen d’una consulta setmanal d’infermeria i el subministrament d’aigua, electricitat i internet gratuït.

Els usuaris que actualment ja fan ús d’aquestes instal·lacions destaquen que “aquí et sents com a casa. L’apartament és preciós i estic al centre mateix de Vilafranca. A més saps que sempre estàs acompanyada i m’ajuden en tot”.

Actualment encara queden disponibles alguns apartaments individuals i dobles. Per a més informació, es pot trucar al 93 890 03 94 o enviar un correu electrònic a hola@allotjaments.ingladavia.cat. Aquest és un projecte patrocinat per la Fundació Pinnae, propietari de l’edifici i gestionat per la Fundació Inglada Via.

També et pot interessar

Comentaris