Llambrusca rebrà el 0,7% de la recaptació de recursos privats de l’FM

Xavi Gonzàlez
20/07/2021 - 11:34h

Els administradors de la festa major de Vilafranca i la Fundació La Caixa han escollit aquesta entitat, arrelada al territori

Els administradors de la festa major de Vilafranca d’aquest any han fet públic aquesta setmana l’entitat beneficiària de la 8a edició de la festa major solidària. El quintet, juntament amb la Fundació La Caixa ha decidit que l’Associació Llambrusca rebi el 0,7% de la recaptació de recursos privats de la festa major vilafranquina.


Llambrusca és una entitat sense ànim de lucre i d’iniciativa social que té com a objectiu millorar, mitjançant una atenció especialitzada, la qualitat de vida de les persones amb la malaltia d’Alzheimer o altres demències i dels seus familiars i cuidadors. Llambrusca – Alzheimer Penedès va néixer l’any 2002 com a delegació a l’Alt Penedès de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Barcelona (AFAB). L’entitat va anar creixent i l’any 2006 es va independitzar de la seu barcelonina, passant a funcionar de manera autònoma.

L’actual president i tresorer de l’entitat David Vizcaino es mostrava molt satisfet de la iniciativa impulsada pels administradors i ressaltava la tasca que fan a l’entitat els voluntaris dient que “sense ells no seriem res”. L’entitat destinarà l’aportació econòmica a finançar el seu dia a dia i continuar oferint serveis als usuaris. A l’acte també hi era present el director de CaixaBank Store de Vilafranca, Jonatan Romero.

També et pot interessar

Comentaris