Sant Martí concentra la seva festa major en tres dies i al nucli del poble

16/07/2021 - 11:00h

Per assistir a la majoria dels 22 actes que s’han organitzat cal fer una reserva prèvia

La Comissió de Festes de Sant Martí Sarroca ha preparat la festa major, que tindrà lloc aquest cap de setmana i durarà un dia menys del que és habitual. Una altra diferència important en relació als anys anteriors és que ja no es farà a la Zona Esportiva, sinó al nucli del poble.
Val a dir que per poder assistir als actes cal entrar a l’app de Sant Martí Sarroca (es pot descarregar al mòbil a través de Play Store per a Android o Apple Store per a iOS), seleccionar la pestanya Festa Major 2021, triar l’acte al qual es vol assistir i introduir les dades.

Actes per tots els gustos

Els actes de la festa major arrencaran aquest divendres amb el Tritlleig general de campanes (15h església) i una traca d’inici (15h carrer La Font) encesa per la Pubilla i l’Hereu 2020 i 2021, Maria Tort i Alfred Vert. L’espectacle familiar Quimera (18h plaça de Catalunya), les sardanes amb la Cobla Ciutat de Manresa (19h placeta 1 d’Octubre) precediran el pregó que anirà a càrrec de Bernat Martínez, jove periodista local (20h plaça de Catalunya). La nit acabarà amb la carretillada (23h davant del Consultori Mèdic), i el Castell de focs amb els Diables Aristois que es farà tot seguit. Un concert amb el grup Guineu (23.30h pàrquing de l’Ajuntament) tancarà els actes d’avui.

Per dissabte els actes s’iniciaran amb l’All-Stars de bàsquet, que es farà de 10 a 13h al pavelló municipal. El matí es completarà amb unes curses de natació (11h piscina municipal) i un vermut amb Set de Rumba (12h Parc de la Pau). A la tarda tindrà lloc l’exhibició de balls populars i sàtires (18h plaça de Catalunya). En acabar, Emorió a càrrec del grup Sound de Secà. La nit acabarà amb una Nit Musical amb The Black Barbies (23h pàrquing de l’Ajuntament).

Tercer dia de festa

Diumenge serà el tercer i darrer dia de festa major, que arrencarà amb jocs de fusta infantils (10h parc de la Pau).Tot seguit hi haurà la missa solemne cantada per la Societat Coral Sarroca Nova (12h església) i un Escape Room al parc de la Pau amb grups bombolla d’un màxim de 6 persones. A la tarda es farà una exhibició de Country amb el Grup del Centre (18h Placeta 1 d’octubre), i una exhibició de monòlegs de Modgi (19.30h parc de la Pau). Els darrers actes es faran al vespre amb el concert a càrrec de l’Orquestra Nova Saturno (20h plaça de Catalunya) i l’actuació estel·lar de Fel Faixedas amb el seu espectacle El Motivador. (23h pàrquing de l’Ajuntament).
Una traca de fi de festa posarà el punt final a la festa major 2021.

El programa sencer es pot consultar a www.santmartisarroca.cat

També et pot interessar

Comentaris