Ensenyament de la Bisbal lliura els premis al mèrit escolar del curs 2020-2021

14/07/2021 - 17:00h

Quatre alumnes han rebut un premi que vol fer valdre l’esforç dels alumnes del municipi

La Regidoria d’Ensenyament ha lliurat, aquest dimarts 13 de juliol, els premis al mèrit escolar del curs 2020-21 a quatre alumnes bisbalencs. L’acte s’ha celebrat de forma presencial –amb totes les mesures per la COVID-19, a l’auditori del Centre Municipal de Cultura i ha comptat amb la presència del director de l’Escola Ull de Vent, Àngel Espinosa; el director de l’Institut Coster de la Torre, Albert Vives; i el tutor dels alumnes de 6è de l’Escola Ull de Vent, Ramon Muñoz.

Els premis al mèrit escolar són una forma de fer valdre l’esforç dels alumnes del municipi. Tots els alumnes que obtenen el reconeixement reben un diploma commemoratiu. A més, els alumnes de l’escola reben un telèfon mòbil i els de l’institut un ordinador portàtil.

Els alumnes que han rebut aquest reconeixement enguany, són:

-David Valls i Català de 6è de primària

-Sara Barahona Huete de 6è de primària

-Queralt Estivill Martínez, de 4t d’ESO

-Marta Samper Herrador, de 2n de BAT

La Regidora d’Ensenyament, Leo Uceda, ha explicat que “per a nosaltres és un orgull comptar amb alumnes com aquests al municipi, que s’esforcen dia rere dia per estudiar i treure profit de les classes i que tenen ganes d’estudiar i de formar-se en allò que els agrada”. Uceda ha afegit que “tot i que aquests premis reconeixen els alumnes que trien des dels centres escolars, hem de dir que hi ha molts altres alumnes que s’esforcen i obtenen molt bons resultats. Des d’aquí també els encoratgem a continuar així i a treballar amb il·lusió amb la mirada posada al futur”.

Durant la seva intervenció, l’alcaldessa Agnès Ferré també ha volgut felicitar els alumnes que han rebut el reconeixement i ha explicat que “l’any passat no vam poder celebrar aquest acte i vam haver de convocar els guanyadors, un per un, per fer-los entrega del reconeixement. Enguany, encara que hagi de ser amb mesures, podem veure’ns les cares i compartir aquesta estona amb l’objectiu de reconèixer la gran feina que fan els nostres alumnes. Moltes felicitats”.

També et pot interessar

Comentaris