Desallotjada una festa il·legal amb uns dos mil assistents a Banyeres del Penedès

Un cotxe dels Mossos en una imatge d’arxiu
05/07/2021 - 16:50h

Els concentrats haurien celebrat curses il·legals de vehicles al polígon industrial El Poet del municipi banyerenc

Els Mossos d’Esquadra van haver de desallotjar la matinada de diumenge una festa il·legal en la qual s’hi havien concentrat unes 2.000 persones i que s’estava celebrant al polígon industrial Poet de Banyeres del Penedès.

Els fets van passar durant la matinada de dissabte a diumenge, quan el cos policial va rebre un avís i va localitzar els assistents amb equips de música en alguns vehicles. Hi hauria fins a centenars de vehicles a l’indret.

Al llarg de la nit, la policia catalana va interposar denúncies relacionades amb suposats delictes contra el trànsit i la seguretat ciutadana, però no es van produir detencions.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar inicialment mitja dotzena de dotacions policials per participar en el desallotjament, el qual es va donar per finalitzat a tres quarts de cinc de la matinada.

Atès que moltes de les persones concentrades anaven begudes, els Mossos d’Esquadra van optar per una actuació menys contundent del que podria haver estat, però sí que van intervenir per dissoldre la concentració.

L’alcalde de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach, ha lamentat els fets i ha apuntat que diversos veïns es van queixar pels sorolls de música i, a més, perquè a l’indret s’hi estarien organitzant curses il·legals de vehicles.

Benach també ha explicat que bona part dels concentrats van demostrar una certa organització de l’event i que hi hauria diversos vehicles de gamma alta.

Finalment i en previsió que es pugui repetir aquesta situació, Benach ha assegurat que l’Ajuntament de Banyeres del Penedès taponarà els accessos al polígon industrial en qüestió i que ja ha demanat a la Generalitat un reforçament policial davant del fet que el proper cap de setmana se celebrarà la festa major al municipi, la qual cosa pot esdevenir un efecte crida de persones foranes.

També et pot interessar

Comentaris