L’economia circular a l’espai de l’estalvi

05/07/2021 - 10:20h

[Contingut patrocinat] Endesa contraposa aquest model amb la clàssica economia lineal de comprar, consumir i gastar

L’Economia Circular de la companyia elèctrica Endesa és un nou model que es contraposa amb la clàssica economia lineal -comprar, consumir i gastar- i que busca la reducció de l’ús de matèries primeres. En aquest sentit promou la reutilització, la reducció i el reciclatge per afavorir l’optimització dels recursos naturals que tenim. 

Allargar al màxim l’ús dels productes i minimitzar la generació de residus són aspectes bàsics pel desenvolupament d’una economia sostenible.

Aquest nou model s’està imposant com un canvi de mentalitat clau en aquest moment de transició, de reactivació econòmica després de la pandèmia i de transformació cap a un model econòmic i social més sostenible.

Moltes empreses, institucions, ciutats i entitats ja l’apliquen i en aquest sentit es pot implementar, també, a les nostres llars si incorporem una nova mentalitat al nostre consum: Allargar al màxim la vida útil dels productes, fer compres reflexives, consumir productes sostenibles, promoure la reutilització i aptar pel manteniment i la reparació.

Són petits canvis que ens ajudaran a generar menys residus, a reduir la nostra petjada mediambiental i a estalviar.

També et pot interessar

Comentaris