Presentada la programació de ‘L’estiu als Museus del Vendrell’

Presentació de les activitats als museus del Vendrell. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
Avatar
30/06/2021 - 19:03h

Hi ha exposicions temporals als diferents museus i també rutes culturals pel municipi

L’Ajuntament del Vendrell ha presentat la programació de “L’estiu als Museus del Vendrell” amb les exposicions temporals que es poden visitar al Museu Deu, al Museu Àngel Guimerà, al Museu Pau Casals, al  Museu Apel·les Fenosa i, també, a la Sala Portal del Pardo i al Centre cívic L’Estació.


També s’inclouen les activitats específiques que es fan en cada un dels museus i fora d’ells. El gruix d’activitats es recullen sota el títol “Els dilluns al MÀG”, al Museu Àngel Guimerà, amb visites teatralitzades, música, activitats relacionades amb el vi, màgia i espectacle familiar.

La regidora de Cultura, Silvia Vaquero, ha posat de relleu que “amb aquest programa d’estiu es constata que els museus són l’aglomeració i la unió de diverses expressions artístiques i convida tothom a gaudir-los”.

La programació de l’estiu als Museus del Vendrell es pot consultar al web https://museus.elvendrell.net/  

D’altra banda, també s’han presentat les rutes culturals de la pedra seca, “Coma-ruga: un viatge en el temps”, “Descobreix el Vendrell”, “Descobreix la Via Augusta”, la de Pau Casals amb audició d’orgue i una de nova al nucli marítim de Sant Salvador.

Per a informació i reserves de les rutes culturals cal adreçar-se a la Sala Portal del Pardo, al telèfon 977 18 21 35 o al correu electrònic rutesculturals@elvendrell.net.

També et pot interessar

Comentaris