Comencen les obres de construcció d’una minirotonda a la BV-2249 a Gelida

FOTO: DIPUTACIÓ DE BARCELONA
15/06/2021 - 20:00h

L’objectiu del projecte és millorar la seguretat viària a la cruïlla entre la travessera de la carretera BV-2249 i l’Avinguda de Catalunya

La Diputació de Barcelona inicia aquesta setmana les obres de construcció d’una minirotonda a la intersecció de la cruïlla entre la travessera de la carretera BV-2249 i l’Avinguda de Catalunya, a Gelida. L’objectiu del projecte és millorar la seguretat viària, l’accessibilitat i la mobilitat en general en aquest punt de xarxa bàsica del municipi.

L’actuació, que té un pressupost d’adjudicació de 155.557 euros i un termini i d’execució de tres mesos, inclou la construcció d’una minirtonda de 20 metres de diàmetres exterior que permeti tots els moviments entre l’Avinguda de Catalunya i la travessera de la BV-2249, i millorar la mobilitat dels vehicles pesants al voltant de la nova rotonda.

L’obra també inclou l’ampliació d’un metre la calçada de la carretera per facilitar el gir dels vehicles més llargs, i també la modificació de la rasant de la carretera amb una lleugera reducció del pendent fins al 7% abans de l’entrada dels vehicles a la rotonda.

Aquesta actuació comportarà reordenar els passos de vianants existents així com executar millores de drenatge, arbrat, desviament de serveis afectats així com millores en l’enllumenat i en la senyalització horitzontal i vertical.

Durant les obres, en les diferents fases de l’obra es regularà el trànsit amb desviaments i pas alternatiu de vehicles mitjançant personal i semàfor provisional d’obres.

També et pot interessar

Comentaris