Endesa ajuda a tramitar la renovació o nova sol·licitud del Bo Social

Avatar
04/06/2021 - 17:55h

La companyia elèctrica promou i tramita una mitjana de 6.700 sol·licituds mensuals de Bo Social a Catalunya

Totes les famílies nombroses i els pensionistes amb pensió mínima tenen a l’empresa elèctrica Endesa un descompte del 25% a la factura de la llum i poden ampliar fins al 40% el descompte segons la renda familiar.

Així mateix els col·lectius amb rendes baixes també es poden beneficiar d’aquests descomptes si se sol·licita l’anomenat Bo Social per a clients vulnerables.

Endesa promou i tramita una mitjana de 6.700 sol·licituds mensuals de Bo Social a Catalunya, de les quals un 70% es resolen favorablement per part del Ministeri de Transició Ecològica de l’Estat amb una vigència de 2 anys.

En aquest sentit, cal recordar que les persones que ja són beneficiàries d’aquest descompte han de tramitar una sol·licitud de renovació cada 2 anys per a verificar que continuen complint els criteris d’assignació definits pel Govern central i, així, mantenir el descompte en la factura elèctrica.

Les persones interessades poden trobar més informació a https://www.endesa.com/ca/t-ajudem/bosocial/bo-social, i també al telèfon 800 760 333 i al correu bonosocial@energiaxxi.com.

També et pot interessar

Comentaris