Tot el marxandatge de “la més típica”, a la venda a partir de dissabte

Xavi Gonzàlez
01/06/2021 - 22:26h

Els administradors de la festa major de Vilafranca presenten samarretes, polos, bossa de mà, pulseres i mascaretes

Els administradors de la festa major de Vilafranca han presentat aquest dimarts a les Caves Mascaró tot el marxandatge d’aquest any de “la més típica” que a partir d’aquest dissabte ja es podrà comprar a la parada que cada dissabte, de 10 a 13.30 tindran els administradors a la plaça de la Vila. Els creadors del disseny gràfic d’enguany han explicat que la voluntat de totes les peces dissenyades ha estat la de “generar peces alegres i plenes de vitalitat”.

PUBLICITAT

El primer model de samarreta per adults analitza l’interior d’un tro i la seva composició, com si es tractés de les capes de la Terra. El tro és un dels símbols més representatius de la tronada, un dels moments més esperats de la festa i estarà disponible en màniga curta i tirants al preu de 15 € i en vermell i negre.

El segon model inclou els 4 pilars que formen la Festa Major que ja van ser presentats fa uns dies: alegria, família, moviment i retrobament i estarà en màniga curta per 15 €

Un altre model és infantil i organitza els 4 pilars esmentats en forma de cara somrient, interpretant l’alegria que viuen els infants quan arriben els dies de festa. Aquest disseny també s’aplica a la bossa de tela. Es vendrà en màniga curta o tirants per 12 € i la bossa de tela per 10 €.

PUBLICITAT

Finalment, també es pot lluir el polo de la festa que inclou el text sobreposat i els 4 elements brodats. Serà per adults al preu de 20 €.

D’altra banda, s’han dissenyat 3 polseres de tela amb els 4 pilars de la festa i de tres colors diferents: verd, vermell i una combinació de colors al preu de 2 euros la polsera.

Tots aquests productes se sumen als que van ser presentats fa uns dies com són les mascaretes negres estampades (en 3 talles per 8 euros) i la nova figura de Festiari, la galerona de les Gitanes de Vilafranca al preu de 27 €.

També et pot interessar

Comentaris