Intervenen 6.000 euros en una partida il·legal de pòquer a Segur de Calafell

ACN
31/05/2021 - 10:30h

Els Mossos d’Esquadra denuncien un total de set persones, inclosa l’organitzadora de l’activitat

Els Mossos d’Esquadra han denunciat set persones per una partida il·legal de pòquer que se celebrava a Segur de Calafell i en què van intervenir 6.000 euros.

Segons explica el cos policial, a principis de mes van saber de la celebració de timbes de pòquer il·legals. Després de setmanes de gestions, dimecres passat, dia 26 de maig, van irrompre a les dependències d’un club esportiu de Segur de Calafell, on van localitzar una partida il·legal.

PUBLICITAT

Hi participaven set persones, sis jugadors i un crupier. A més, un d’ells era l’organitzador i responsable de l’establiment. Els agents van intervenir baralles de cartes de pòquer, nombroses fitxes de joc valorades en més de 6.000 euros al canvi, una taula professional de pòquer i 520 euros en efectiu.

Els set implicats van quedar denunciats d’acord amb la llei reguladora del Règim Sancionador en Matèria de Joc de Catalunya. L’organitzador va ser denunciat per una infracció molt greu, amb una multa que podria arribar als 600.000 euros.

PUBLICITAT

La resta de jugadors van ser denunciats per una infracció greu de la llei, amb sancions que poden pujar als 30.000 euros.

També et pot interessar

Comentaris