Reobert al públic el parc d’oci i cordes Calafell Aventura

28/05/2021 - 11:21h

De moment, l’equipament tancat set mesos per la pandèmia obrirà els caps de setmana, i a l’estiu ho farà cada dia

Calafell Aventura, el parc d’oci i de cordes de Calafell, ha pogut reobrir portes aquest mes de maig, concretament el passat dia 15, després de 7 mesos tancat a causa de les mesures establertes pel Govern per la Covid-19.

Tanmateix, tots aquests mesos no han passat en va, ja que els responsables del parc els han aprofitat per fer algunes modificacions i millores en tot el recinte, com també als diferents circuits de cordes. A més, han muntat noves atraccions, com la pesca d’ànecs, els cavallets, el tir i els dards per als més grans.

Actualment, Calafell Aventura obre els dissabtes de les 11h del matí a les 10 de la nit i els diumenges de les 11h a les 9 del vespre. Aquest horari, però, canviarà un cop arribi l’estiu, ja que aleshores el parc preveu obrir cada dia de la setmana.

Mesures per la Covid-19
El parc Calafell Aventura té en compte totes les mesures de prevenció que s’han de seguir per frenar el coronavirus, tant per als clients com per als treballadors. De fet, al voltant del parc s’hi poden veure cartells informatius per alertar la gent de les mesures adequades per evitar la propagació de la Covid-19.

A més, al recinte s’hi continuen celebrant festes infantils, celebracions d’aniversaris i altres esdeveniments, com el casal d’estiu, que començarà el proper 28 de juny. També es fan reserves per a grups i escoles per visitar l’establiment i fer excursions.

Un cop arribi l’estiu, a més, es duran a terme esdeveniments especials, com monòlegs, petits concerts, animació per als més petits i altres espectacles.

D’altra banda, a Calafell Aventura també s’hi fan activitats a diferents èpoques de l’any, com per Nadal, per exemple, quan s’hi fa cagar el tió o reben la visita del Pare Noel i els Reis Mags. Per Carnaval i Halloween també s’hi organitzen festes de disfresses i un túnel del terror.

L’entrada a Calafell Aventura és gratuïta. L’equipament disposa d’un bar-restaurant i tant les atraccions com els circuits de cordes són aptes per a totes les edats.

Per a més informació sobre diverses qüestions relacionades amb Calafell Aventura, les persones interessades poden visitar la pàgina web del parc: www.calafellaventura.com.

També et pot interessar

Comentaris