Campanya de bons per a la dinamització comercial del Vendrell

Ruben Gracia i Salvador Rodríguez en la presentació de la campanya de bons al Vendrell.
24/05/2021 - 16:26h

L’Ajuntament emetrà 100.000 euros en vals de descompte per activar el consum en comerços, serveis i l’hostaleria local

L’Ajuntament del Vendrell impulsarà 100.000 euros en vals o bons de descompte al sector del comerç, restauració i serveis del municipi per reactivar l’economia malmesa per la crisi de la Covid-19. La campanya es posarà en marxa de cara a la tardor, cap al mes d’octubre, una època de l’any en la què els negocis a la població es redueixen després de la temporada alta de l’estiu.

Així ho han explicat aquest dilluns al matí en la presentació de la proposta el regidor de Comerç, Rubén Gracia, i el president de Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) del Vendrell, Salvador Rodríguez.

El funcionament de la campanya serà el següent: tothom que ho desitgi, sigui resident al Vendrell o no, podrà entrar en un web i descarregar-se un màxim de 4 bons de descompte de 10 euros, que serviran per a descomptes d’aquest import per a compres d’un mínim de 30 euros. Així doncs, l’Ajuntament del Vendrell busca incentificar i dinamitzar l’economia local per un import d’un mínim de 300.000 euros. Amb tot, la inversió municipal serà de 118.000 euros, comptant-hi la despesa per a l’aplicatiu tecnològic i altres paràmetres relacionats amb la posada en marxa de la campanya.

La campanya s’emmarca en el projecte ‘El Vendrell avança’ del pressupost municipal pel 2021 i és fruit dels acords de la proposta ‘Reactivem el Vendrell’ que integren tots els grups polítics municipals per ajudar els comerciants a sortir de la crisi. De fet, Salvador Rodríguez ha apuntat que “aquesta ha estat una reivindicació del sector i és una fórmula que trobem meravellosa”. “Ajudarem en la gestió dels bons, que estan oberts a qualsevol comerç, siguin o no socis del Comerç del Vendrell”, ha afegit el president del CIT.

Qualsevol comerç, bar, restaurant i proveïdor de serveis del Vendrell podrà adherir-se i beneficiar-se de la campanya, la qual no li suposarà cap despesa. L’Ajuntament del Vendrell pagarà als comerç beneficiats els 10 euros cada val que li aporti un client.

Terminis

Els bons descarregats pels clients tindran una vigència de 15 dies per a ser utilitzats i en el cas que no es facin servir es desactivaran i podran ser descarregats per altres persones.

En el proper ple municipal del mes de maig que es preveu per dilluns que ve, dia 31, s’aprovarà la creació de les partides i de la dotació econòmica necessària per fer possible la primera campanya de Bons comercials del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris