L’Ajuntament de Torrelles de Foix aprova la liquidació del pressupost municipal

19/05/2021 - 09:48h

Durant el ple extraordinari es va donar compte de la renúncia de l’acta de regidor, per motius personals, del portaveu del grup d’ERC de Torrelles de Foix, Gerard Carbó 

La setmana passada l’Ajuntament de Torrelles de Foix va celebrar un ple corporatiu municipal extraordinari que va servir per a l’aprovació de la liquidació del pressupost municipal corresponent a l’exercici 2020, amb un estalvi net de 291.557 €.

L’alcalde Sergi Vallès va destacar l’esforç que l’Ajuntament ha fet als darrers anys i que s’ha intensificat des del passat mandat per redreçar les finances municipals. El ràtio d’endeutament es troba actualment en el 71,92%, que implica una reducció considerable en relació a la situació en què es trobava l’administració local fa pocs anys i que permetrà que l’Ajuntament pugui recuperar la capacitat d’inversió.

La liquidació del pressupost també deixa una balança de quantitats pendents de cobrament per part de l’Ajuntament de quasi 4 milions d’euros, mentre que els crédits bancaris pendents per part de l’administració local se situen en 1,7 milions d’euros i d’altres pagaments pendents s’eleven als 3,5 milions d’euros.

Gerard Carbó renuncia a l’acta de regidor

El plenari també va donar compte de la renúncia de l’acta de regidor, per motius personals, del portaveu del grup d’ERC de Torrelles de Foix, Gerard Carbó. Adela Campos seria la seva substituta. 

L’alcalde Vallès va agrair-li la tasca realitzada i la dedicació com a regidor i representant municipal de l’Ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris