“Bruna, el musical”, aquest dissabte al Teatre Casal de Vilafranca

Avatar
12/05/2021 - 10:00h

Un preciós retrat de la relació d’una néta amb la seva àvia i els seus records

Aquest dissabte 15 de maig a les 20:00h,  fa parada al Teatre Casal “Bruna, el musical”, un viatge a través del temps i a través de moltes vivències d’avis i àvies que de ben segur que han estat presents a moltes famílies d’aquest país.

PUBLICITAT

Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa. L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare.

“Bruna” neix de la necessitat d’homenatjar als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades que han fet que avui en dia podem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a l’art.

PUBLICITAT

L’espectacle està destinat a tots els públics i especialment recomanat per a infants de més de 7 anys.

Les estrades es poden adquirir a la web del Teatre Casal, www.teatrecasal.com o a les oficines de l’entitat de 17 a 20 h i a taquilla a partir d’una hora abans de l’espectacle.

El 3 de Vuit regala dues entrades per als dos primers subscriptors que truquin al 93 892 10 35.

També et pot interessar

Comentaris