Obrim Olèrdola demana aturar les obres del carril bici Vilafranca-Els Monjos

El punt negre del carril bici que denuncia Obrim Olèrdola
05/05/2021 - 12:05h

El partit considera que hi ha un punt negre a l’entrada i sortida de la rotonda, just sota la variant de l’N-340

El grup municipal Obrim Olèrdola ha demanat que les obres del carril bici s’aturin perquè, al seu pas pel polígon Clot de Moja, té un punt negre a l’entrada i sortida de la rotonda, just sota la variant de l’N-340. Segons el partit, és millor aturar el projecte i repensar-ne el traçat en aquest punt “que haver de lamentar qualsevol víctima que hi pugui haver”.

El partit explica que, entenent que la mateixa naturalesa del polígon (industrial) fa que siguin nombrosos els vehicles pesants que transitaran per aquest punt, “l’actual traçat crea un punt de mala visibilitat en entrar al polígon perquè és difícil veure les bicicletes o Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) quan circulen en direcció Vilafranca. Això sumat a la pròpia densitat del trànsit a les hores punta, en el millor dels casos pot provocar retencions a la rotonda de la variant”.

Com a grup municipal creuen que el carril bici és absolutament necessari, però que l’actual traçat “exposa innecessàriament als usuaris del carril i complica més la conducció de vehicles pesants en aquest punt”. Volen remarcar que, per molt prudentment que es condueixin aquests vehicles, “tenen angles morts que multipliquen la vulnerabilitat dels futurs usuaris/es d’aquest nou carril bici”.

També et pot interessar

Comentaris