En Comú Podem vol que s’injectin 50 milions al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf

Avatar
29/04/2021 - 18:00h

Creuen que cal una reforma i posada al dia urgent dels tres centres sanitaris situats a l’Alt Penedès i Garraf

El diputat d’En Comú Podem, David Cid, junt amb els regidors de la coalició al Garraf i a l’Alt Penedès van visitar dimecres l’hospital de Sant Camil i el de Vilafranca i van mantenir una trobada amb els representants del comitè d’empresa de Sant Camil i amb la presidència i gerència del Consorci públic.
En declaracions als mitjans el portaveu de la coalició al Parlament va insistir en el fet que Salut ha de garantir un tracte equitatiu i igual al conjunt d’hospitals comarcals del país, “pel fet de viure al Penedès, no es pot justificar una atenció de segona, no és just”.

PUBLICITAT

Cid va apuntar que els comuns demanaran a Salut una inversió mínima de 50 milions d’euros per a la reforma i posada al dia dels tres centres hospitalaris del Penedès i Garraf.

A més, considera que és un moment clau ara que s’està negociant el conveni Siscat perquè s’exigeixi a Salut que cal anivellar les condicions salarials i blindar les ràtios de professional/pacients.

Des de la representació municipal i comarcal de la coalició remarquen la necessitat de resoldre la mobilitat i accés als hospitals.

PUBLICITAT

Pels comuns, cal dissenyar i implementar un Pla de mobilitat en transport públic per a garantir l’accessibilitat als tres centres assistencials del Consorci per a usuaris i professionals, una part important dels quals ha passat a treballar a cavall entre els diferents hospitals.

També et pot interessar

Comentaris