Salvador Carbó Gili, Premi Professional 2021 del Rotary Club Vilafranca

D’esquerra a dreta, Maria Josep Tuyà, Núria Soler i Josep M. Padullés | Parenthesis
Avatar
26/04/2021 - 12:00h

Va desenvolupar la seva carrera professional en empreses com Caprabo i el celler Mas Bertran

El Castell de Sant Martí Sarroca va acollir la setmana passada l’acte d’entrega del Premi a la trajectòria Professional 2021 del Rotary Club de Vilafranca del Penedès. El guardonat d’aquesta edició ha estat l’empresari Salvador Carbó Gili, a títol pòstum, i ha estat recollit per la seva esposa Núria Soler. A l’acte, on hi van assistir una seixantena de persones, es va recordar la trajectòria professional, política, social i personal del premiat.

PUBLICITAT

Els encarregats d’entregar el guardó van ser la presidenta del Rotary Club Vilafranca, Maria Josep Tuyà, i l’alcalde de Sant Martí Sarroca, Josep Maria Padullés, els quals van destacar en les seves intervencions, el fort arrelament que Carbó tenia amb el Penedès i la seva intensa vida social i política a Sant Martí.

Salvador Carbó Gili va desenvolupar una important carrera professional en empreses com Caprabo i el celler Mas Bertran. A més a més, va estar estretament lligat al teixit associatiu de Sant Martí Sarroca. En la vessant política, Carbó va ser alcalde de Sant Martí, president d’Unió Democràtica de Catalunya al Penedès i va fundar Foment Martinenc, el grup municipal que actualment encapçala l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca.

PUBLICITAT

Núria Soler va donar les gràcies en nom de la família, i va recordar algun dels aspectes de la personalitat que definien Salvador Carbó. Com a mostra d’agraïment, la família va voler obsequiar als assistents amb una ampolla de La Graua de Mas Bertran, un Clàssic Penedès que neix d’una vinya que “el pare de Salvador Carbó va plantar el mateix any que va néixer el seu fill”, tal i com va explicar la seva esposa.

Finalment Josep Maria Padullés, alcalde de Sant Martí, va tancar l’acte amb un sentit discurs en el què va voler destacar la vessant més humana i personal, així com la gran vinculació del Salvador Carbó amb les entitats i el teixit festiu i associatiu de Sant Martí Sarroca.

També et pot interessar

Comentaris