El Medimàgic es transforma en un festival de màgia i arts escèniques

Xavi Gonzàlez
25/04/2021 - 11:00h

Sis dels set espectacles seran gratuïts, l’aforament estarà limitat a l’actual situació sanitària i caldrà reservar les entrades

Mediona es prepara per viure els propers 30 d’abril i 1 de maig la sisena edició del Medimàgic. Després d’haver d’anul·lar la passada a causa de la pandèmia ara, tal com ha explicat al 3d8 la regidora de vida cultural i associativa de l’Ajuntament de Mediona, Maica Sandalinas, l’edició d’enguany es transformarà en un festival de màgia però també de les arts escèniques. “La idea no és tan internacional com fins ara, sinó que volem uns espectacles que conjuguin més les arts escèniques i no només la màgia que també”, ha explicat Sandalinas. Així doncs, els espectacles busquen més la proximitat, i l’aixecament comarcal permetrà l’assistència més nombrosa al festival, tot i que els aforaments estaran limitats i caldrà reservar l’entrada amb antel·lació a través del web medimagic.net. I és que dels set espectacles que formaran la graella del festival, tots menys un seran gratuïts i el de pagament l’entrada serà simbòlica de cinc euros.

PUBLICITAT

Programació

Els actes arrencaran la tarda del divendres 30 d’abril a la pista de l’Escola Renaixença amb un espectacle familiar sota el títol “Encantaments Màgics” (16.30h), a càrrec de la companyia Pablo Super Star. Tot seguit, al Teatre del Casal (17.30h) la companyia Giramàgic presentarà l’espectacle Hai, la pescadora de somnis.

El dissabte, 1 de maig arrencarà amb un espectacle a l’exterior de l’AVV Font del Bosc (12h) titulat Obre els ulls, a càrrec de la Companyia Pau Sagalés. Tot seguit, a les 13.30h es farà el vermut màgic a Cal Maristany i piscines. A la tarda la companyia Pau Sagalés i l’escola de mags presentaran al Bar de la piscina i El Casal (16h) el Cafè amb màgia. A les 17.50, a la plaça dels Països Catalans es farà un homenatge a Teia Moner, actriu, maga, titellaire i pallassa que ha creat nombrosos espectacles inspirats en el seu imaginari. L’espectacle de plaça serà conduït per Pau Sagales.

PUBLICITAT

El darrer acte del festival, l’únic de pagament serà al poliesportiu (20h) on la companyia de Teia Moner presentarà Klee, espectacle màgic. La dansa, la màgia, la manipulació d’objectes, els pallassos, els titelles, la llengua de signes i el teatre negre permeten explorar l’obra i descobrir el pintor Klee, el músic, el titellaire, l’escultor, el filòsof i el mestre de la Bauhaus. Les músiques d’aquest espectacle les ha compost Vassil Lambrinov, component de Blaumut.

També et pot interessar

Comentaris