La Camerata Penedès finalitza una setmana plena d’esdeveniments

Avatar
21/04/2021 - 20:51h

La formació, orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca, té nous projectes en cartera

La Camerata Penedès, l’orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès, ha finalitzat una setmana plena d’activitats, les quals van concloure amb el concert del diumenge passat a l’Auditori, on van interpretar La Quarta de Mahler.

El passat 13 d’abril, la Camerata va portar la música a diferents residències de la vila. Aquesta activitat s’emmarcava en el projecte ‘Camerata Apropa’, que té per objectiu aproximar la música clàssica als col·lectius que hi tenen dificultats d’accés. En concret, la Camerata va actuar a les residències Mare Ràfols i Inglada Via i al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny.

PUBLICITAT

En totes tres actuacions, es va comptar amb la participació de la músicoterapeuta Roser Ríos, que va utilitzar diferents recursos musicoterapèutics com audicions, cant i moviment, tot seguint el ritme de les cançons que interpretava la Camerata Penedès.

El projecte ‘Camerata Apropa’ continuarà les seves accions durant aquest 2021, oferint tallers musicals a joves i a escoles de primària de Vilafranca, un projecte que ha rebut una subvenció de la Fundació Pinnae.

PUBLICITAT

A banda dels tallers fets a les residències d’avis, la Camerata va oferir diumenge el concert de La Quarta de Mahler, una interpretació de la simfonia del compositor Gustav Mahler. Abans de l’inici del concert, Marina Soler, membre de la Camerata, va oferir una introducció a l’obra i als diferents moviments que es van interpretar.

En finalitzar el concert, es va iniciar una tertúlia entre el públic i la companyia per comentar l’obra i els diferents projectes que té la Camerata Penedès en cartera.

També et pot interessar

Comentaris