Gelida estrena nova senyalització turística dedicada al modernisme

FOTO: AJUNTAMENT DE GELIDA
Avatar
21/04/2021 - 19:00h

Els senyals, enfocades de cara als vianants, tenen com a objectiu d’orientar els visitants cap als punts d’interès modernista

L’Ajuntament de Gelida segueix fent passos de gegant per adaptar el municipi a les seves necessitats turístiques. El darrer que ha fet realitat és la segona fase de l’actuació de millora de la senyalització del patrimoni històric i cultural de la vila, enfocada a la ruta del modernisme a Gelida. Un nou atractiu que porta el títol “Descobreix Gelida: Modernisme i molt més!”.

La proposta, que es va fer pública dissabte en un acte al Centre Cultural, inclou la instal·lació d’elements direccionals, elements identificadors i informatius i codis QR. Està formada per 25 nous suports que informen dels diversos punts d’interès turístic i patrimonial que ofereix el municipi al voltant del modernisme, i que s’incorporen a l’actual xarxa de senyalització existent que assenyala punts com el Castell, l’Església de Sant Pere de Gelida o el Funicular de Gelida.

PUBLICITAT

La nova ruta modernista està composta per una cartellera inicial, a l’exterior del Punt d’Informació Turística del Centre d’Interpretació del Funicular, que situa al visitant en l’espai i alhora en el fil argumental principal de la població. A continuació, s’han instal·lat vuit tòtems i setze plaques, que situen els visitants en espais singulars i destacats de la població, i tres cartelleres panoràmiques.

Aquest és un projecte que ha elaborat conjuntament la regidoria de Cultura i la regidoria de Turisme, amb el suport de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona, seguint la ruta modernista que ja s’ofereix des del Centre Interpretació del Castell.

PUBLICITAT

La fita d’aquesta nova iniciativa és completar el recorregut existent amb nous continguts, després d’haver dut a terme una extensa recerca per actualitzar la informació que es dona al visitant, amb l’objectiu per oferir un producte turístic tant guiat com autoguiat.

També et pot interessar

Comentaris