El Vendrell reforçarà la plantilla de la Policia Municipal de cara a l’estiu

Avatar
20/04/2021 - 15:15h

Fins al 15 d’abril, últim dia de presentació de sol·licituds, s’hi van presentar més d’un centenar de candidats

Mitjançant procediment de concurs d’oposició lliure, l’Ajuntament del Vendrell ha realitzat una convocatòria per reforçar la plantilla de la Policia Municipal amb 8 agents que realitzaran la formació obligatòria de 120 hores durant el mes de maig. Fins al darrer dia de presentació de sol·licituds, el 15 d’abril, se n’han presentat més d’un centenar.

PUBLICITAT

De cara aquest any 2021 està prevista la convocatòria de 9 places de carrera d’agent de la Policia Municipal, aprovar una nova oferta pública que cobreixi les vacants produïdes l’any 2020, i convocar una plaça de sergent i una plaça de cap d’unitat administrativa mitjançant el procediment de promoció interna. Amb aquest reforç de la plantilla, l’objectiu de l’Ajuntament del Vendrell és de proveir de més qualitat l’ocupació del col·lectiu de Policia Municipal i reforçar la seguretat del municipi.

PUBLICITAT

Des del Departament de Persones i Coneixement s’està treballant en la calendarització de la convocatòria de més d’un centenar de places de l’oferta pública d’ocupació d’estabilització de la plantilla municipal i reducció de la temporalitat, a més de crear una nova borsa d’auxiliars de geriatria que reforcin la plantilla de l’hospital-asil.

També et pot interessar

Comentaris