Alegria, família, moviment i retrobament, els 4 elements essencials per elaborar la imatge de l’fm de Vilafranca

19/04/2021 - 22:30h

Aquest dilluns s’ha presentat la imatge gràfica que per segon any ha elaborat l’estudi barceloní ‘mmmmstudio’

La Festa Major de Vilafranca ha presentat aquest dilluns al pati de l’edifici d’allotjaments tutelats Inglada Via, de la Fundació Pinnae el disseny de la imatge gràfica d’aquest 2021, encarregat per segon any a l’estudi ‘mmmmstudio’ i que gira al voltant dels elements essencials de la festa: alegria, família, moviment i retrobament en un homenatge clar al llenguatge científic i de manera festiva i colorista, aquests components es converteixen en cèl·lules, mol·lècules i teixits que d’entrelliguen tal i com ho fan els balls, els castells o altres actors de la festa.

Aquest ADN de la festa es plasma dins un logotip basat en la taula periòdica. La imatge ha estat dissenyada per la tripleta de dissenyadors que formen l’estudi barceloní i que són el vilafranquí Joan Brull, la llorencenca Gemma Fontanals i l’alcoiana, Gemma Terol. “S’han superat i estem molt contents”, exclamaven els administradors.

En la primera roda de premsa de l’any el quintet administrador ha explicat en primer lloc que estan treballant intensament perquè l’fm sigui la millor assegurant que tindran en compte sempre les mesures sanitàries que marqui el Procicat, motiu pel qual encara no poden avançar el format que tindrà la “més típica”. No obstant això, han avançat que en les properes setmanes aniran desgranant més novetats. “Volem remarcar que la festa serà una festa segura per a tothom. No farem ni més ni menys del que ens permetin les autoritats sanitàries”, han explicat.

Una altra de les novetats que s’ha anunciat aquest dilluns ha estat la figura que s’integrarà al seguici festamajorenc. Si l’any passat va ser el Ball d’en Serrallonga l’escollit per coincidir el seu aniversari, enguany serà la figura de la “Galerona” del Ball de Gitanes que aquest 2021 complirà els 20 anys de la seva recuparació després que la comunitat gitana de Vilafranca deixés de ballar.

Precisament aquest dissabte, 24 d’abril, els administradors muntaran la parada al davant del seu local, a la plaça de la Vila, per poder vendre les primeres figures de la “Galerona”, al preu de 27 euros i també de la mascareta de la festa major al preu de 8 euros.

També et pot interessar

Comentaris