Detingudes tres persones intentant robar en una casa de Segur de Calafell

Imatge d’arxiu d’una detenció a càrrec dels Mossos d’Esquadra.
19/04/2021 - 13:29h

Els atacants van forçar la porta d’accés al jardí i el pàrquing, i tenien eines pel robatori com un tornavís, un trencavidres i un cúter

El passat divendres els Mossos d’Esquadra del Vendrell van detenir a Segur de Calafell dos homes i una dona, d’entre 20 i 30 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van ocórrer la nit de dijous passat, quan els Mossos van ser alertats que hi havia tres persones forçant la porta d’accés d’una casa de l’Avinguda Espanya de Segur de Calafell. Ràpidament, es van desplaçar diverses patrulles i van localitzar en un carrer proper a l’alerta tres persones que coincidien amb la descripció facilitada pels testimonis. Els Mossos van identificar les persones, que no van saber argumentar el motiu pel qual es trobaven allà.

Durant l’escorcoll als detinguts, es van trobar un tornavís, un trencavidres i un cúter. Paral·lelament, una altra patrulla va comprovar els accessos a la casa observant que havien forçat la porta d’accés al jardí i al pàrquing, una persiana i una reixa. A prop de la zona es va localitzar al costat d’un contenidor un gat hidràulic mig amagat a terra. Amb aquestes proves es van detenir les tres persones acusades per delicte de robatori amb força. Els detinguts van passar a disposició judicial.

També et pot interessar

Comentaris