Licitades les obres de la via ciclista urbana al Vendrell

16/04/2021 - 19:00h

El projecte connectarà el nucli urbà del municipi de costat a costat des de l’estació de trens fins l’estació d’autobusos

Un cop es va aprovar el ‘Projecte d’obres per la implantació de la via ciclista urbana al municipi del Vendrell entre la zona escolar i l’estació de Rodalies del Vendrell’, cofinançat per subvenció FEDER, les obres han estat licitades. Previsiblement el projecte tindrà una duració de 5 mesos i s’executaran durant l’any 2021. La documentació de la licitació de les obres està disponible al perfil del contractant del web de l’Ajuntament del Vendrell.

Mitjançant procediment obert i tramitació ordinària es realitza la licitació de les obres. L’import d’execució per contracte és de 446.506,48 euros, junt amb el cofinançament de FEDER del projecte amb el 50% de la despesa subvencionable segons la regulació de l’ORDRE TES/61/2018, de 7 de juny, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

La via ciclista tindrà una longitud aproximada de dos quilòmetres, alternant carril bici i vorera bici, segons el tram en aquells punts on la seguretat viària dels ciclistes es recomana que sigui així (interseccions no regulades per semàfors, rotondes). Així es connectaria el nucli urbà del municipi de costat a costat, comunicant l’estació de ferrocarril del Vendrell i l’estació d’autobusos; que donaria accés a la via verda que enllaça amb els nuclis de les platges, la zona escolar i la zona esportiva, passant per altres equipaments com els Jutjats i les instal·lacions de la Seguretat Social i l’Eina.

També et pot interessar

Comentaris