Troben a València dos menors desapareguts fa una setmana al Vendrell

Els menors a qui han buscat durant més d’una setmana.
15/04/2021 - 13:26h

Els nois tenen 14 anys, els han localitzat en bon estat de salut i haurien fugit voluntàriament

Les investigacions policials obertes arran de la desaparició de dos menors d’edat del Vendrell, de noms Paula Z. i Izan R., de 14 anys d’edat, dimecres de la setmana passada, 7 d’abril, han culminat aquest dijous amb la seva localització a València.

Els menors han estat trobats en bon estat de salut i ara ja s’estan fent gestions perquè tornin amb les seves famílies al Vendrell. Des de la seva desaparició fa poc més d’una setmana ningú no en sabia res, segons van denunciar les seves famílies als Mossos d’Esquadra.

Amics, familiars i policies els han estat buscant des que se’ls va veure per última vegada quan van anar al Col·legi Sagrat Cor del Vendrell, on estudien, i no hi van tornar dijous passat.

Durant tots aquests dies, els cercles més propers als nois han fet diverses batudes i han enganxat fotografies seves al Vendrell i en altres poblacions catalanes. L’únic que havia trascendit és que els joves van deixar els seus telèfons mòbils a casa, la qual cosa impedia de rastrejar els possibles moviments.

L’entorn de la família i els mossos van creure inicialment en una fugida voluntària, però amb els dies ha crescut la preocupació. Finalment, s’ha comprovat que la seva desaparició no tenia res a veure amb algun possible succés o fet criminal.

També et pot interessar

Comentaris