Rosa Maria Prat presenta “Terra de vinyes” a Sant Sadurní

Rosa Maria Prat, autora de ‘Terra de vinyes’
Avatar
13/04/2021 - 11:07h

La novel·la va ser la guanyadora del VI Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres que organitza la Biblioteca Ramon Bosch de Noya

La sadurninenca Rosa Maria Prat presenta aquest dimarts al vespre, al CIC Fassina de Sant Sadurní, el llibre ‘Terra de vinyes’, guanyador de la darrera edició del Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres.

La presentació tindrà lloc a dos quarts de 8 del vespre, i cal inscripció prèvia.

PUBLICITAT

‘Terra de vinyes’, una història d’amistat i solidaritat

Teresa Serra, vídua d’un soldat de la Lleva del Biberó desaparegut a la Guerra Civil, ha de lluitar per la supervivència en plena postguerra. Abandona el seu poble a les Terres de l’Ebre amb la seva filla i la seva mare al darrere i forma una nova família amb un emigrant cordovès.

S’estableixen al Penedès, a Sant Sadurní d’Anoia, on treballen i viuen en unes condicions difícils. L’amistat i la solidaritat que hi troben, però, els ajuden a tirar endavant.

PUBLICITAT

La família, com tantes d’altres, creix i es diversifica amb unions de procedències diverses. Les quatre generacions que protagonitzen Terra de vinyes recullen i transmeten l’amor al paisatge, a l’esforç i a la feina.

Rosa M. Prat i Balaguer s’aproxima, amb un gust deliciós pels detalls, al món de les vinyes, els cellers i les empreses del cava, i tracta amb precisió les vicissituds i el sofriment de les persones emigrades als anys cinquanta i seixanta.

També et pot interessar

Comentaris