Mor el conductor d’un totterreny en una sortida de via a la BV-2116 a Castellet i la Gornal

Avatar
10/04/2021 - 17:36h

Per causes que encara s’estan investigant, un totterreny ha sortit de la via

El Servei Català de Trànsit ha informat que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal a la carretera BV-2116, al punt quilomètric 3,6, a Castellet i la Gornal (Alt Penedès). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 13.33 h.

Per causes que encara s’estan investigant, un totterreny ha sortit de la via i com a conseqüència de l’accident, el conductor i únic ocupant del vehicle ha mort. Es tracta de J.T.A., de 34 anys i amb veïnatge a Cubelles.

PUBLICITAT

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

PUBLICITAT

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

També et pot interessar

Comentaris