Maria Arnal i Marcel Bagés presenten ‘Clamor’ a l’Auditori de Vilafranca

Avatar
07/04/2021 - 11:49h

És el segon disc d’estudi de la parella després de ‘45 cerebros y un corazón’

Maria Arnal i Marcel Bagés actuen aquest diumenge, a les 19h, a l’Auditori Municipal de Vilafranca amb totes les entrades esgotades. Hi presentaran el seu últim àlbum, titulat Clamor, el seu segon disc d’estudi, després de 45 cerebros y un corazón.

PUBLICITAT

La cantant barcelonina i el guitarrista de Flix presentaran un treball on es redimensiona el concepte de tradició i es transporta cap a un futur incert. Aquest nou disc, que ha estat produït per David Soler, està inspirat en el relat de Ted Chiang El Gran Silenci i té pinzellades sonores dels llegendaris Kronos Quartet i Holly Herndon, figura clau de l’experimentació digital. Fruit d’aquesta experimentació sorgeix l’adaptació del Cant de la Sibil·la, que ha estat reinterpretada amb eines tecnològiques que utilitzen la intel·ligència artificial.

PUBLICITAT

L’anterior treball de Maria Arnal i Marcel Bagès, 45 cerebros y un corazón, va rebre una dotzena de premis, entre els quals quatre distincions dels Premis de la Música Independent, i va comportar una gira internacional per quatre continents.

També et pot interessar

Comentaris