Jutgen un home acusat d’agredir sexualment un menor a Segur de Calafell

Un moment del judici a l’Audiència de Tarragona (Foto: Roger Segura/ACN)
06/04/2021 - 17:14h

L’home s’enfronta a una pena de 8 anys i mig de presó i a l’expulsió del país per l’incident en un restaurant kebab

L’Audiència de Tarragona ha començat a jutjar el treballador d’un kebab de Segur de Calafell acusat d’agredir sexualment un nen d’onze anys el 20 de gener de 2018. Segons la fiscalia, el processat el va convidar a entrar a la cuina i el menor hi va accedir. L’acusació sosté que l’home va tancar la porta que comunica la cuina amb l’exterior i, amb ànim libidinós, va agafar el nen per darrere dels braços, va baixar-li els pantalons i la roba interior, i va fregar els seus genitals contra el glutis del nen, mentre li demanava un petó a la boca.

La víctima se’n va poder desfer i va fugir per la porta principal, que es trobava oberta. L’home afronta una pena de 8 anys i mig de presó i l’expulsió del país perquè està en situació irregular.

El processat, de nacionalitat paquistanesa, tenia 35 anys en el moment dels fets i treballava en un restaurant kebab de la carretera de Barcelona, a Segur de Calafell. El mateix dia de la presumpta agressió van detenir-lo i l’endemà un jutjat en va decretar l’ingrés a presó. Actualment, està en llibertat.

La fiscalia acusa l’individu d’un delicte d’agressió sexual a menor de 16 anys pel qual demana 8 anys i mig de presó, que no pugui apropar-se a menys de 500 metres del menor ni comunicar-se amb ell i que no pugui acudir al municipi de Calafell durant un temps superior als 10 anys.

El ministeri públic també demana 7 anys de llibertat vigilada i que l’home quedi inhabilitat durant 13 anys per a qualsevol professió o ofici que comporti un contacte regular i directe amb menors. També demana 12.000 euros d’indemnització pels danys morals.

A més, l’acusació demana que s’executin dues terceres parts de la pena de presó imposada i que la resta se substitueixi per l’expulsió de l’Estat quan accedeixi al tercer grau o li concedeixin la llibertat condicional, amb la prohibició de tornar durant 17 anys.

El judici ha començat aquest dimarts amb la reproducció de l’exploració del menor i amb la declaració de diversos testimonis, entre els quals hi ha agents de la Policia Local de Calafell i dels Mossos d’Esquadra. La defensa nega els fets i demana l’absolució de l’home, que declararà un altre dia.

També et pot interessar

Comentaris