La casa de colònies de Penyafort renova la seva imatge i les instal·lacions

Avatar
06/04/2021 - 10:25h

Des de la junta parroquial es fa una crida a la col·laboració per finançar les obres realitzades

Aquests mesos d’hivern la casa de colònies de Penyafort, a Pontons, ha renovat la seva imatge i les seves instal·lacions, i també la seva oferta educativa i de lleure.

De fet, recentment es va signar un conveni de col·laboració amb l’empresa d’esports en el medi natural Esportec Outdoor Sport per tal d’oferir activitats d’aventura als espais de la casa de colònies. Es van instal·lar al prat de la riera, a la part inferior dels espais exteriors, dos circuits acrobàtics, tirolines i rocòdrom, juntament amb altres activitats a l’aire lliure, que s’oferiran a tots els grups que s’allotgin a la casa de colònies i que desitgin contractar-los, afegint-se així als serveis d’allotjament, manutenció, activitats, etc…

PUBLICITAT

En aquest sentit s’han realitzat obres de remodelació que constitueixen una primera fase per tal d’adequar els espais interiors a les noves necessitats, habilitant habitacions, serveis, calefacció, etc. per a grups petits i amb més comoditats. D’aquesta manera, Penyafort es renova de cara a la nova temporada del 2021, ampliant l’oferta lúdica i educativa especialment per a grups escolars i també per a grups d’esplai, famílies, etc.

PUBLICITAT

La primera casa de colònies

La casa de colònies de Penyafort va ser inaugurada l’any 1958, essent la primera casa de colònies construïda de nova planta a Catalunya. Va ser hereva de les colònies parroquials que ja tenien lloc des de feia uns anys a Pontons, Vallcarca, Valldossera… Des d’aleshores, milers d’infants i joves de Vilafranca i comarca hi han viscut força experiències, esdevenint a més un referent en la història de l’educació en el lleure del Penedès i de tot el país. Per tot això, des de la junta parroquial es fa una crida a totes les persones que estimen Penyafort la seva col·laboració per finançar aquestes obres. Les aportacions es poden fer al compte: ES66 0075 0769 3106 0060 6635. Els donatius comporten desgravació fiscal a la Declaració de la Renda. També es farà una col·lecta a les misses de les diferents esglésies de Vilafranca els propers 17 i 18 d’abril.

Durant els propers mesos es faran diverses campanyes i actes per recaptar fons i mostrar les millores de la casa.

També et pot interessar

Comentaris