El Casal inaugura dimecres el projecte “Vilafranca Aparador d’Art Contemporani” (VAAC)

30/03/2021 - 11:39h

Una mostra d’art contemporani en aparadors en desús de Vilafranca, que compta amb el suport de l’Ajuntament i el patrocini dels cellers Família Torres i Jean Leon

Aquest, dimecres, a les 20h a Pl. Constitució, el Casal de Vilafranca inaugura el projecte Vilafranca Aparador d’Art Contemporani (VAAC). Una mostra d’art contemporani a peu de carrer, on els aparadors en desús de Vilafranca són els expositors.

El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, el patrocini dels cellers Família Torres i Jean Leon, la participació de la Secció de Belles Arts del Casal i l’aliança amb l’equip organitzador de la mostra Manlleu Galeria d’Art, àmpliament instaurada a la comarca d’Osona amb set edicions realitzades.

La mostra estarà formada per un total de nou locals en ple eix comercial de Vilafranca, en els que s’hi exposaran 17 artistes i 7 vins de D.O. Penedès dels cellers Família Torres i Jean Leon. L’exposició tindrà una durada de dos mesos, concretament de l’1 d’abril al 31 de maig de 2021. Des del VAAC també es faran visites guiades que comprendran un recorregut pels locals i comerços de la mostra, els dies: 9, 16, 23 i 30 d’abril i el 7, 14, 21 i 28 de maig a les 20h. El punt de partida de les visites serà el vestíbul del Casal Societat La Principal (Rambla Nostra Senyora, 37) i caldrà fer una reserva al correu: vaac@casal.org, indicant el dia i les persones assistents.

Entre totes les persones que assisteixin a les visites guiades del VAAC, al final de mostra es sortejaran dos vals de compra de 50€, obsequiats per l’associació de comerciants CENTRE VILA.

També et pot interessar

Comentaris