El 98,2% dels infants preinscrits a P-3 al Vendrell tenen la plaça desitjada

La regidora d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell, Silvia Vaquero.
29/03/2021 - 20:12h

El termini de preinscripció pel curs que ve es tanca amb 274 sol·licituds per a P-3 i 345 per a primer d’ESO

Dimecres de la setmana passada es va tancar el procés de preinscripció escolar al municipi del Vendrell per al proper curs 2021/2022, que s’ha fet totalment de forma telemàtica per les mesures anti Covid.

El personal de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) ha atès a desenes de famílies que han demanat ajut, suport o acompanyament en la realització d’aquesta preinscripció a distància. Sobretot, segons l’Ajuntament del Vendrell, s’ha fet atenció a famílies amb infants que han d’accedir a P-3, però també a d’altres amb fills i filles per a altres cursos.

Els altres dos punts habilitats al municipi per a la realització de la preinscripció -el Punt Connecta’t a l’Hotel d’Entitats, coordinat per la Ballaruga amb el suport de l’Ajuntament, i el Punt d’Accés TIC instal·lat a la Sala municipal Benvingut Socias, també han atès a nombroses famílies en aquest procediment.

Dades

Pel que fa a les dades, s’han preinscrit 274 alumnes a P-3 i des del consistori es destaca que el 98,2% de les sol·licituds podran ser ateses en primera opció.

La regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha manifestat que “aquesta dada és molt important perquè suposa que la majoria de les famílies tindran la tranquil·litat de poder accedir als centres educatius que han escollit com a primera opció”. Respecte a l’ESO, hi ha hagut una preinscripció de 345 alumnes a primer.

D’altra banda, la regidora d’Educació ha posat de relleu el fet que “dins del marc del Pacte contra la Segregació Escolar signat el 2019, 18 famílies vulnerables del Vendrell han fet l’elecció del centre educatiu per als seus infants seguint les recomanacions de l’OME per tal de garantir una escolarització equilibrada de l’alumnat i millorar la inclusió social”.

També et pot interessar

Comentaris