S’obre un nou punt de suport informàtic al Vendrell

Avatar
26/03/2021 - 23:41h

El punt d’accés TIC vol ajudar a facilitar la ciutadania a fer les seves gestions de forma telemàtica

Les regidories d’Educació i de Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell han obert un punt d’accés TIC, ubicat a la Sala municipal Benvingut Socias de la Casa Cultural García Lorca al carrer del Conflent. La principal funció del suport informàtic és la d’ajudar la ciutadania a fer les seves gestions de forma telemàtica.

PUBLICITAT

La regidora de Serveis Socials, Montse Martín, ha explicat que “l’obertura d’aquest nou punt de suport informàtic respon a la necessitat del fet que cada vegada hi ha més gestions que s’han de fer de forma telemàtica, i s’ha detectat que hi ha persones que no disposen dels mitjans o que no saben fer-ho”.

En aquest sentit, la regidora d’Educació, Silvia Vaquero, ha destacat que “l’objectiu és combatre la bretxa digital perquè ningú es quedi enrere pel fet de no disposar dels mitjans o no tenir els coneixements necessaris”.

PUBLICITAT

L’horari d’obertura del Punt d’Accés TIC El Vendrell, que començarà a funcionar la setmana que ve, és els dilluns i els dimecres, de 16 h a 19 h, i per fer ús de les instal·lacions cal demanar cita prèvia mitjançant el telèfon 607 49 38 32 o el correu electrònic http:// ticelvendrell@gmail.com.

També et pot interessar

Comentaris