“Seguirem treballant perquè Catalunya continuï sent un país industrial”

El conseller Tremosa durant la seva visita a Cales de Pachs. FOTO: GENERALITAT
17/03/2021 - 20:10h

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visita les empreses penedesenques Cales de Pachs i Cafès Novell

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, acompanyat del secretari d’Empresa i Competitivitat, Quim Ferrer, ha visitat aquesta tarda les empreses penedesenques Cales de Pachs i Cafès Novell.

Tremosa ha explicat que el motiu pel qual ha volgut tornar al Penedès ha estat “visitar aquestes dues empreses líders que, malgrat aquesta situació de crisi sanitària, social i econòmica, tenen un present molt potent i un gran futur”. 

“Les empreses catalanes tenen una gran capacitat d’adaptació” i ara a més amb els fons europeus Next Generation EU tenen una “gran oportunitat, ja que serviran per reconvertir la nostra indústria, per fer-la més productiva, per anticipar inversions, per crear llocs de treball i generar creixement econòmic”, ha remarcat.

El conseller Tremosa ha afirmat que “seguirem treballant perquè Catalunya continuï sent un país industrial”, assegurant que “els països industrials són els més potents econòmicament, els que millor resisteixen les crisis, els que generen salaris més alts i els que permeten disposar d’un millor estat del benestar”. 

També et pot interessar

Comentaris